U bevindt zich hier: Home > Over ons

Over ons

Sietse en Leentje van den Berg zijn 1979 begonnen in een pand aan de Leppedijk in Nij Beets van amper 50 m². De nadruk lag in eerste instantie op meubel- en woningstoffering.

In 1983 was er te weinig ruimte en is de zaak uitgebreid. In 1990 vond er opnieuw een verruiming van de verkoopruimte plaats. Met een vloeroppervlak van 800m² hadden we de mogelijkheid om een mooie collectie meubelen en slaapkamermeubelen te laten zien. In 1994 diende zich de mogelijkheid aan om op een nieuwe locatie in Nij Beets een nieuw modern pand te laten bouwen.

Wooncentrum S. van den Berg is inmiddels uitgegroeid tot een breed georiënteerd interieurcentrum. Bij de bouw in 1994 was specialiseren de trend. Wij hebben er juist voor gekozen geen onderdelen af te stoten, zodat men hier voor al zijn woonwensen terecht kan. De huidige showroom met magazijn aan de Swijnsweg heeft een oppervlakte van 3500m².

Onze uitgebreide collectie laat de consument zien dat de mogelijkheden ongekend zijn. Een interieur moet bij iemand passen, smaak is persoonlijk. Voor ons is het steeds weer de kunst om goed te luisteren en te adviseren. Alleen dan kunnen we samen tot een mooi en geïnspireerd resultaat komen

Voor vragen, meer informatie of woonadvies op maat kom dan langs in onze showroom en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie meubelen, slaapkamers, vloeren en raambekleding / zonweringen. Onze medewerkers gegeven u, onder het genot van een kopje koffie, graag woonadvies op maat!

Neem contact op via telefoonnummer 0512 46 14 48, stuur een e-mail of kom langs in onze showroom, de koffie staat alvast voor u klaar.


Sietse en Leentje van den Berg en medewerkers.

Nieuws

Happy Sale - met kortingen tot wel 60%

Kom naar onze winkel en profiteer.

Happy Sale Zomer 2017

----

Doorlopend - Outlethoek

Outlet-hoek

Woonadvies op maat