icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
inspiratie 1

Inspiratie

verschillende stijlen 

Een comfortabele zithoek, eigentijdse kasten programma ‘s of een compleet eetkamer programma, Wooncentrum S. v.d. Berg selecteert de fraaiste meubelcollecties voor u. Verschillende stijlen treft u bij ons aan. Van landelijk, rustiek of klassiek tot aan modern, design of een eigen lifestyle.

De collecties zijn altijd een afspiegeling van een hedendaags ontwerp. Het gehele jaar door worden nieuwe modellen aan ons assortiment toegevoegd.

inspiratie en enthousiasme 

Ieder jaar bezoeken wij verschillende meubelbeurzen en huisshows. In januari gaan we altijd naar Keulen naar de IMM Cologne. In november bezoeken we de beurs in Brussel en tussendoor gaan we regelmatig naar het Home Trade Center in Nieuwegein, bij consumenten beter bekend als De Woonindustrie, en bezoeken we ook nog huisshows. Zo blijven we op de hoogte van nieuwste trends, de nieuwe kleuren en de uitgebreide mogelijkheden dat een meubel tegenwoordig biedt. We blijven altijd zoeken naar mooie nieuwe merken, dat ene aparte fauteuiltje of inspiratie voor in onze winkel. Beursdagen zijn lang maar we komen eigenlijk altijd enthousiast weer thuis. 

altijd een tip-top winkel 

En dan na een aantal maanden wachten. Soms wel meer dan 6 maanden later komen de ingekochte meubelen bij ons binnen. We brengen ze in de winkel en samen met onze etaleur zorgen we voor het afstylen. Onze winkel bestaat uit allemaal woonkamers met een eigen sfeer. Regelmatig horen we dan ook van onze klanten: "wat ziet het er hier verzorgd uit" of "kan ik bij dat dressoir ook die mooie vaas kopen" of "dat vloerkleed maakt het echt af, kan ik dat ook kopen". En ons antwoord is standaard: alles wat in de winkel staat is te koop en werken in een mooie winkel vinden wij een must. Niet alleen voor u maar zeker ook voor ons. 

Volg ons