icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
tempur-bodem

Tempur

Ontwikkeld door de NASA

TEMPUR® is een hoogtechnologisch comfortmateriaal, oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA voor het ruimtevaartprogramma. Tempur is tevens officieel door de NASA erkend. Het Tempur materiaal heeft, zowel bij lichte als zware druk, unieke drukverlagende eigenschappen. Onder invloed van lichaamswarmte en -gewicht wordt de druk door het TEMPUR® Materiaal gelijkmatig verdeeld, waardoor toenemende drukken worden voorkomen op vooruitstekende delen van het lichaam.

Vandaag de dag is het TEMPUR® materiaal nog steeds de basis voor al onze matrassen en hoofdkussens. De matrassen zijn nog steeds de enige matrassen die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation.

Verminderen rug-, nek- en gewrichtspijn

De TEMPUR® Matrassen en hoofdkussens verminderen wezenlijk rug-, nek- en gewrichtspijn die wordt veroorzaakt of verergerd door onnatuurlijke slaaphoudingen. Door de druk te verlichten op gevoelige en ontstoken delen van het lichaam kunnen de TEMPUR® Matrassen en Hoofdkussens ook een genezende werking hebben.

www.tempur.com  

 

Vragen of meer informatie?

Voor vragen, meer informatie of woonadvies op maat? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie meubelen, slaapkamers, vloeren,  raambekleding en zonweringen. Onze medewerkers geven u, onder het genot van een kopje koffie, graag woonadvies op maat. 

Volg ons