icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Brouwers 3

BKS Meubelen Staphorst

Brouwers meubelen in Staphorst is een betrouwbare en toonaangevende leverancier van eikenhouten meubelen. Meer dan 30 jaar geleden begon de heer H. Brouwer een meubelgroothandel die gespecialiseerd was in kleinmeubelen.

Made in Holland

Door intensieve samenwerking met de verschillende toeleveranciers uit de regio ontwikkelde Brouwers Meubelen zich tot één van de weinige in Nederland producerende meubelfabrikanten. Nu biedt BKS een uitgebreide standaardcollectie verschillend in vormgeving en stijl. Ook beschikken zij over een grote maatwerkafdeling, waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt. Alle meubelen staan voor ‘made in Holland’:

  • Productie met aandacht;
  • Goede kwaliteit;
  • En van Nederlandse bodem.

Duurzame materialen 

Er wordt gewerkt met massief hout van duurzame kwaliteit, meestal met massief Frans eikenhout, welke zelf ruw ingekocht worden in de beste gebieden van Frankrijk. Eikenhout is een uniek en karakteristiek materiaal wat ze bij BKS door en door kennen. Van dit materiaal produceren ze op ambachtelijke wijze de mooiste meubelen.

www.bks-holland.com

 

Vragen of meer informatie?

Voor vragen, meer informatie of woonadvies op maat? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie meubelen, slaapkamers, vloeren,  raambekleding en zonweringen. Onze medewerkers geven u, onder het genot van een kopje koffie, graag woonadvies op maat. 

Volg ons